Kilde: Erhvervsstyrelsen Onsdag d. 06. maj. 2020 - kl. 11:00

Seneste regnskab fra RealMæglerne Maiken Nørtoft ApS og 4 andre lokale virksomheder

RealMæglerne Maiken Nørtoft ApS i Give kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat før skat på 705.884 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. januar 2019 til 31. december 2019, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde RealMæglerne Maiken Nørtoft ApS en bruttofortjeneste på 2,5 millioner kr.. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 3,3 millioner kr..

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


MURERFIRMAET BENNY KARLSKOV LARSEN ApS i Give kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat før skat på 298.412 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. januar 2019 til 31. december 2019, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde MURERFIRMAET BENNY KARLSKOV LARSEN ApS en bruttofortjeneste på 2,1 millioner kr.. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 2,3 millioner kr..

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


MH AUTO OG LASTVOGNE ApS i Give kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat før skat på 219.940 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. oktober 2018 til 30. september 2019, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde MH AUTO OG LASTVOGNE ApS en bruttofortjeneste på 8,2 millioner kr.. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 7,1 millioner kr..

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


GIVSKUD EL-FORRETNING A/S i Give kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat før skat på 1,1 millioner kr.. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. januar 2019 til 31. december 2019, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde GIVSKUD EL-FORRETNING A/S en bruttofortjeneste på 4,2 millioner kr.. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 4,6 millioner kr..

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


OASE OUTDOORS ApS i Give kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat før skat på 1,1 millioner kr.. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. januar 2019 til 31. december 2019, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde OASE OUTDOORS ApS en bruttofortjeneste på 103,7 millioner kr.. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 91,1 millioner kr..

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


Mød redaktionen
Profilbillede
Søren Martin Mørch smm@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Kenneth Andersen ka@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Michael Juul Sørensen mj@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Christoffer Hübertz ch@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Eline Krarup ek@vores-mediehus.dk
Flere artikler