Vækstvirksomhed søger administrativ blæksprutte

Profilbillede
dato

Den grønne omstilling buldrer derudaf, og i næsten alle dele af energibranchen er både udviklings- og leveringskravene stigende. Det gælder også hos os i virksomheden Welpaint A/S i Give, hvor vi står for coating og overfladebehandling af tårne og andre essentielle dele til vindindustrien.

Både kompleksiteten og antallet af nye ordrer er stigende. For at imødekomme dette har vi bygget en helt ny fabrik, og er i gang med at øge antallet af ansatte i produktionen fra cirka 60 til 90.

Vi skal bruge en administrativ blæksprutte

Med flere ordrer, nye kolleger og helt nye faciliteter på vej følger også øget travlhed. Derfor søger vi en administrativ blæksprutte, der kan favne vidt og trives med en varieret hverdag.

Du kommer bl.a. til at stå for indkøb af forbrugsvarer mv. til produktionen, fakturering, HR-opgaver ved ansættelse af udenlandske medarbejdere samt bogholderi. Desuden vil du få en back up-funktion i forbindelse med lønrelaterede opgaver.

Sådan bliver du en succes hos Welpaint

Har du en bred administrativ værktøjskasse, et lyst sind og et humør som smitter af, så hører vi meget gerne fra dig.

Og er du struktureret og kan bevare overblikket i en travl hverdag med mange forskellige opgaver, vil du være godt på vej. Det er ikke nødvendigt, at du kan udføre alle opgaverne fra start, da du får en grundig oplæring. Hos os er den rette personlighed og indstilling vigtigere.

Vi har en flad struktur hos Welpaint og dyrker en venlig og optimistisk tilgang fuld af den hjælpsomhed og humor, der kendetegner de bedste hold.

Åbenhed, tillid og respekt for faglighed er nøgleværdier hos os – på ALLE niveauer i virksomheden.

Vi har det bare godt sammen – og sætter pris på det!

Du kommer til at færdes i et internationalt miljø, hvor mange af dine kolleger og samarbejdspartnere ikke er fra Danmark. Det er derfor nødvendigt at du kan kommunikere på engelsk.

Det venter dig i dit nye job

Gode udviklingsmuligheder og løn som vil afspejle dine kvalifikationer og erfaring, og personalegoderne omfatter pension og sundhedsforsikring, samt mobiltelefon, notebook og internetopkobling.

Du kan forvente tillid fra 1. dag og fuld support fra ledelsen og dine kollegaer 😊

Yderligere oplysninger/henvendelse 

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Aksel Uglvig Jensen, Skelmose, på tlf. 40 84 01 33. CV eller LinkedIn-profil kan sendes til Aksel Uglvig Jensen her.

Henvendelser vil blive behandlet løbende.

Tiltrædelse: hurtigst muligt. 

Om Welpaint A/S  

Welpaint A/S (tidligere Muehlhan A/S) er specialister i overfladebehandling af vindmølletårne og er med mere end 18 års ekspertise en af de førende inden for området. Welpaint A/S er en del af Muehlhan Wind Service og med i Muehlhan Group. Blandt kunderne findes Vestas og Siemens.

Virksomheden ligger i Give og beskæftiger i dag ca. 60 medarbejdere, heraf ca. 10 funktionærer.

For mere information, besøg venligst vores hjemmeside: www.welpaint.dk

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Vejle Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Skelmose ApS, Porsholtparken, 6740 Bramming

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 19-04-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6001942

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet