Seneste regnskab fra MURERMESTER KRISTIAN KRING ApS og 4 andre lokale virksomheder

Kilde: Erhvervsstyrelsen
Profilbillede
Søren Martin Mørch

MURERMESTER KRISTIAN KRING ApS i Give kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 222.412 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. juli 2019 til 30. juni 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde MURERMESTER KRISTIAN KRING ApS en bruttofortjeneste på 1 million kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 1,1 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


DB GIVE ApS i Give kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 95.064 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. januar 2019 til 31. december 2019, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde DB GIVE ApS en bruttofortjeneste på -9.025 kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 1,8 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


PAGAARD ELEKTRO A/S i Give kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 2,9 millioner kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. maj 2019 til 30. april 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde PAGAARD ELEKTRO A/S en bruttofortjeneste på 12,4 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 12,7 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


SKOVDAL KRO A/S i Give kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 23.382 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. juli 2019 til 30. juni 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde SKOVDAL KRO A/S en bruttofortjeneste på 2,1 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 1,7 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


MURER- OG TØMRERMESTER TORBEN BRUUN ApS i Give kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 381.396 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. juli 2019 til 30. juni 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde MURER- OG TØMRERMESTER TORBEN BRUUN ApS en bruttofortjeneste på 1,4 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 2,3 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


Denne artikel er skrevet af Søren Martin Mørch og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Erhvervsstyrelsen.
Mød redaktionen
Profilbillede
Rebecca Sejer Werge redaktion@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Søren Martin Mørch smm@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Linea Topp Jakobsen lj@heymate.dk
Profilbillede
Michael Juul Sørensen mj@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Julie Lundblad jl@vores-mediehus.dk
Flere artikler