Pædagog med planlæggerfunktion til Sønderbo, Bo-Vejle

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet


Vi søger en pædagog med planlæggerfunktion og systematisk overblik.

Er du faglig dygtig og brænder for det pædagogiske arbejde, samtidig med du arbejder systematisk og er god til at gennemskue systemer? - så er det måske dig, der er vores nye planlægger på Sønderbo.
 Om jobbet
Som pædagog med planlæggerfunktion vil dine arbejdsopgaver blandt andet være at lave arbejdsplan for medarbejderne i afdelingen.
Det består i at tilrette de løbende arbejdsplaner for ca. 20 medarbejdere og lægge dem frem samt medvirke til (sammen med leder), at udarbejde og vedligeholde gode grundplaner hvor der er fokus på god medarbejdertrivsel og optimal ressourceudnyttelse.
Sammen med lederen medvirker du også til at sikre fordeling af ferieplanen, at der bliver lavet gode oplæringsplaner for nyansatte, og bliver dækket ind ved sygdom osv. (vi har ca. 10 vikarer tilknyttet afdelingen).
Vi arbejder med KMD Opus vagtplan, så det er en fordel hvis du har kendskab til dette, eller andet vagtplanssystem, men særligt at du brænder for den systematik det kræver.

Øvrige opgaver som planlægger er at medvirke til systematik omkring og hjælpe med at holde styr på aftaler og koordinere forskellige opgaver for medarbejderne, herunder kurser, arbejdsgrupper på tværs i organisationen, samt holde styr på aftaler med eksterne samarbejdspartnere; f.eks. statusmøder, så vi sikrer at opgaver bliver løst og arbejdsplanen hænger sammen.

Du har ikke et ledelsesmandat og planlæggeropgaverne løses derfor altid i samarbejde med eller efter aftale med afdelingsleder, som også står til rådighed med sparring.

Derudover vil du indgå i det pædagogiske arbejde i både dag og aftenvagter, men med hensyntagen til de planlægningsopgaver, der skal løses. Der vil i din vagtplan være indlagt dage, hvor du arbejder med planlægning. Du vil ligeledes indgå i weekendarbejde i et fast rul, der kan være hver 3. eller hver 4. weekend.

Vi har derfor brug for en fagligt dygtig pædagog, der er sammen med sine kollegaer omkring kerneopgaven for borgerne i tilbuddet. Vi har fokus på den faglige udvikling og ønsker at du vil bidrage med dette på en positiv måde til glæde for alle på Sønderbo.
 Om os
Sønderbo en afdeling i Bo-Vejle, som består af i alt 11 afdelinger fordelt i Vejle og Give, og vi er en del af Vejle Kommunes samlede tilbud til personer med varig nedsat fysisk og/eller psykisk funktionsevne.

Vi er en stor organisation og det giver mulighed for at borgerne kan tilbydes sociale arrangementer, så som fester og ferieture på tværs af afdelingerne, og medarbejderne kan deltage i fælles kompetenceudvikling samt i tværgående opgaver på organisatorisk niveau. Du kan opbygge en karriere hos os, med stor indflydelse på dine opgaver og hvilken vej du ønsker at udvikle dig, og med mulighed for på sigt at skifte mellem forskellige afdelinger med forskellige målgrupper.

For at lykkes med kerneopgaven, kræver det at medarbejderne besidder både de faglige og de samarbejdsmæssige kompetencer, og hos os er man ansat til at arbejde professionelt med begge.

 Vi tilbyder dig

  • Ansættelse på en mindre afdeling i en stor organisation, hvor vi arbejder på tværs af vores matrikler.
  • Vi modtager ekstern supervision 4 gange årligt og samarbejder med Kompetencecenter Velfærd.
  • Mulighed for at sætte dit præg på en arbejdsplan, der har stor betydning for medarbejdernes trivsel
  • Et spændende og varieret job, hvor du får lov til at arbejde både med pædagogik og relationer, samt med systematik og planlægning.
 Ansættelsesvilkår
Fastansættelse på 30-34 timer (efter aftale).
Der er tale om en fast stilling. Tiltrædelse pr. 1.6.2024.

Hvis du har andre ønsker, bedes du anføre det i din ansøgning, da andet er en mulighed.
 Ansøgningsfrist
D. 22/4, samtaler foregår d. 25/4-24
 Har du lyst til at vide mere?
Du er velkommen til at kontakte afdelingsleder Marie Høj for yderlig information:
Tlf 23 30 98 43 eller mlhoj@vejle.dk

https://www.vejle.dk/borger/mit-liv/sundhed-og-omsorg/handicap-psykiatri-og-udsatte-over-18-aar/botilbud/bo-vejle/
 Straffeattest
Vi indhenter offentlig straffeattest med samtykke.
Send din ansøgning
Vi foretrækker, at du søger stillingen online ved at bruge knappen "Send ansøgning". Husk at vedhæfte din ansøgning og CV samt andre relevante bilag.
Når du har sendt ansøgningen, modtager du en e-mail som kvittering.

Vær opmærksom på, at mailen kan være placeret i din mappe Uønsket post.

Vejle Kommune opfordrer alle til at søge stillingen uanset køn, alder, etnisk baggrund, handicap m.v.

Overvejer du at flytte til Vejle? Så kan du få hjælp til bosætning. Se mere på www.vejle.dk/tilflytter.
Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=3e2c81ec)

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Vejle Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Vejle Kommune, Søndermarken, 7323 Give

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 22-04-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6027912

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet