Ledende QHSE-manager søges til vindindustrien hos Welpaint A/S i Give

Profilbillede
dato

Trives du med at være problemløseren, der omsætter høje krav til handling? 

Så har du nu muligheden, da Welpaint A/S i Give søger en QHSE-manager, der kan tage ejerskab af certificeringer inden for kvalitet, arbejdsmiljø og miljø, og både har gode lederegenskaber og er en teamplayer, der synes at det er fedt at arbejde i en flad organisation.

Den grønne omstilling buldrer derudaf, og i næsten alle dele af energibranchen er både udviklings- og leveringskravene stigende. Det gælder også hos os i Welpaint, hvor vi står for coating og overfladebehandling af tårne og andre essentielle dele til vindindustrien.

Både kompleksiteten og antallet af nye ordrer er stigende. For at imødekomme dette har vi bygget en helt ny fabrik, og er i gang med at øge antallet af ansatte i produktionen fra cirka 60 til 90.

Vi skal bruge en QHSE-manager

Vi har en flad struktur hos Welpaint og dyrker en venlig og optimistisk tilgang fuld af den hjælpsomhed og humor, der kendetegner de bedste hold.

Åbenhed, tillid og respekt for faglighed er nøgleværdier hos os – på ALLE niveauer i virksomheden.

Vi har det bare godt sammen – og sætter pris på det!

Som QHSE-manager kommer du til at færdes i et internationalt miljø, hvor mange af dine kolleger og samarbejdspartnere ikke er fra Danmark. Det er derfor nødvendigt at du kan kommunikere på engelsk.

Du får reference til Site Manageren.

Arbejdsopgaver

 • Ledelse af 4 medarbejdere
 • Videreudvikle vores eksisterende Integrated Management System (IMS) relateret til ISO 9001, ISO 14001 og ISO 45001, herunder fremtidige potentielt relevante certifikater og standarder
 • Sikre/gennemføre audits
 • Ansvarlig for udarbejdelse og løbende opdatering af specifikke instruktioner
 • Dialog med kunderne og deres kunder vedrørende kvalitet gennem projektfasen
 • Håndtere og behandle både interne og eksterne reklamationer med årsagsanalyser, korrigerende- og forebyggende handlinger
 • Videreudvikle og implementere APQPWind4
 • Bidrage til at implementere kvalitet, miljø og arbejdsmiljø på alle niveauer i organisationen
 • Bidrage til introduktion og uddannelse af medarbejderne
 • Yde støtte til afrapportering af månedlige (KPI) og årlige rapporter i forbindelse med kvalitet, miljø og arbejdsmiljø
 • Facilitere kvalitetsworkshops på alle niveauer i organisationen

Jobprofil

Vi forventer at du har erfaring fra en lignende stilling indenfor vind/offshore og er vant til at arbejde med ISO 9001, 14001, 45001 og gerne APQP4 Wind. Du kan læse og forstå direktiver, tekniske specifikationer samt standarder og har erfaring med undersøgelsesmetoder, risikostyring og projektledelse. Desuden kommunikerer du flydende på dansk og engelsk i skrift og tale.

Som leder er du hands on og en god problemløser med et skarpt fokus på løbende forbedringer. Du har et stort drive og trives i en selvstændig rolle. Samtidig nyder du at samarbejde i tværfunktionelle teams og er en fremragende kommunikator på alle niveauer – ledelsen, kunder og ansatte.

Det venter dig i dit nye job

Gode udviklingsmuligheder og løn som vil afspejle dine kvalifikationer og erfaring, og personalegoderne omfatter pension og sundhedsforsikring, samt mobiltelefon, notebook og internetopkobling.

Yderligere oplysninger/henvendelse 

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Aksel Uglvig Jensen, Skelmose, på tlf. 40 84 01 33. CV eller LinkedIn-profil kan sendes til Aksel Uglvig Jensen her.

Henvendelser vil blive behandlet løbende.

Tiltrædelse: hurtigst muligt. 

Om Welpaint A/S  

Welpaint A/S (tidligere Muehlhan A/S) er specialister i overfladebehandling af vindmølletårne og er med mere end 18 års ekspertise en af de førende inden for området. Welpaint A/S er en del af Muehlhan Wind Service og med i Muehlhan Group. Blandt kunderne findes Vestas og Siemens.

Virksomheden ligger i Give og beskæftiger i dag ca. 80 medarbejdere, heraf ca. 10 funktionærer.

For mere information, besøg venligst vores hjemmeside: www.welpaint.dk

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Vejle Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Skelmose ApS, Porsholtparken, 6740 Bramming

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 07-08-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6067891

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet