Frisk SSH eller SSA til fast nattevagt i Distrikt fælles natteam i hjemmeplejen. Vi arbejder 7x7.

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet


Kan du lide at tage ansvar, og er du løsningsorienteret? Vægter du høj faglighed og et godt arbejdsmiljø? Hvis ja, så kan vi tilbyde dig en spændende stilling i et dynamisk og udviklende natteam i hjemmeplejen.

Sammen spiller vi hinanden gode og skaber de bedste resultater!Om jobbet
Vi er et udekørende team, der lægger vægt på tværfagligt samarbejde, anerkendende tilgang, høj faglighed og selvstændighed.

Vi søger en social- og sundhedshjælper eller social- og sundhedsassistent til en fast stilling. Vagterne er tilrettelagt, så  du arbejder 7 nætter og har 7 dage fri. Arbejdstiden er fra mandag til mandag i ulige uger kl. 23.00 - kl. 07.00.

I teamet er vi 11 ansatte på nuværende tidspunkt. Ved hver nattevagts start møder 1 sygeplejerske og 2 social- og sundhedsassistenter, 3 social- og sundhedshjælpere i vagten. Vi har et godt samarbejde med akutsygeplejersken om natten. Vi kører ud fra Plejecenter Hovergården på Urhøj i Vejle. Vi varetager opgaver i hele Vejle Kommune, hvor ruterne tilrettelægges i forhold til geografien.

- Kom og bliv en del af vores "lille familie. På vores arbejdsplads bliver hver medarbejder set, hørt og værdsat. Humor spiller en stor rolle og ikke mindst et lækkert stykke kage, fortæller en af dine kommende kollegaer.

Tiltrædelse 1. juli 2023 eller snarest.
 Vi tilbyder dig
Vi tillbyder dig en dynamisk og udviklende arbejdsplads med fokus på rehabilitering i samarbejde med borgeren. Du får gode kollegaer, som lægger vægt på åbenhed og respekt for den enkelte. Vi er en arbejdsplads, der lægger stor vægt på et godt arbejdsmiljø i samarbejde med dig. Humor er en vigtig del af vores arbejdsdag.

Du får en arbejdsdag, hvor to dage ikke er ens. Vi arbejder professionelt, er ambitiøse og modige hvor vi sammen skaber gode resultater. Vi er fleksible og rummelig arbejdsplads, hvor der er højt til loftet og plads til forskelligheder. Det gode arbejdsmiljø vægter vi meget højt. Du får et Individuelt tilrettelagt introduktionsprogram.Om os
Vort team mødes ved vagtens start for at koordinere arbejdsopgaverne. Som nattevagt kører du selv i en af distriktets biler, men samarbejder med kollegaer igennem hele vagten. I teamet er vi løbende i dialog med hinanden. Vi lægger vægt på hjælpsomhed og en anerkender kommunikationsform.
 Ansættelsesvilkår
Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst og lokal løn.
Arbejdstiden er fra mandag til mandag i ulige uger kl. 23.00 - kl. 07.00.
 Ansøgningsfrist
Vi skal have din ansøgning senest 29. maj 2023. Ansøgningsfrist forlænget til 4. juni.
Vi holder anættelsessamtaler løbende. Samtalerne foregår på Storegårdsvej 102, Vejle. Der er fri parkering.
 Har du lyst til at vide mere?
Har stillingen vagt din nysgerrighed?  Og du ønsker at vide mere om, hvorfor du lige skal vælge os som dine kollegaer? Så kan du kontakte distriktsleder Anne May Søiland på 25 51 88 01 eller mail annma@vejle.dkStraffeattest
Vi indhenter offentlig straffeattest med samtykke ved ansættelse.
Send din ansøgning
Vi foretrækker, at du søger stillingen online ved at bruge knappen "Send ansøgning". Husk at vedhæfte din ansøgning og CV samt andre relevante bilag.
Når du har sendt ansøgningen, modtager du en e-mail som kvittering.

Vær opmærksom på, at mailen kan være placeret i din mappe Uønsket post.

Vejle Kommune opfordrer alle til at søge stillingen uanset køn, alder, etnisk baggrund, handicap m.v.

Overvejer du at flytte til Vejle? Så kan du få hjælp til bosætning. Se mere på www.vejle.dk/tilflytter.
Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=5b2c7ebc)

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Vejle Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: deltid

-Arbejdsgiver:

Vejle Kommune, Sdr. Ringvej, 7323 Give

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 04-06-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://www.ofir.dk/resultat/Jobannonce.aspx?ofirId=5b2c7ebc&action=sendApplicationUrl&utm_source=job.jobnet.dk&utm_medium=referral

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5823231

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet