Bliv en del af GIVSKUD ZOO Hostel teamet - Vær med til at give gæsterne en vildt god start på deres besøg!

Profilbillede
dato

GIVSKUD ZOO Hostel ligger uden for parken, på den modsatte side af Løveparkvej. Her har vi 28 værelser, hvor både inden- og udenlandske gæster har mulighed for at overnatte i forbindelse med deres besøg i GIVSKUD ZOO, eller andre af lokalområdets attraktioner. GIVSKUD ZOO Hostel bliver derudover også brugt af lejrskoler, og der er også mulighed for at holde selskaber, såsom konfirmationer, i husets lokaler.

Jobbet består af:
Bemanding af GIVSKUD ZOO Hostels reception, hvor du bl.a. skal tjekke gæster ind og ud. Du er medansvarlig for at give dem en vildt god start på deres besøg.

 • Telefonpasning.
 • Booking og lettere kontoropgaver
 • Informere om parken og lokalområdet
 • Servering af morgenmad.
 • Afvikling af arrangementer og selskaber.
 • Rengøring.
Travlheden på GIVSKUD ZOO Hostel og i receptionen svinger i løbet af sæsonen, og der vil være perioder med ekstra travlhed. Derfor kræver jobbet, at du kan bevare roen og overblikket i travle situationer og stadig yde en vildt god service overfor gæsterne.
Sæsonen på GIVSKUD ZOO Hostel er også længere end parkens sæson.

Hvad kræver vi af dig:
Vores højeste prioritet er, at du er serviceminded, udadvendt, og at du vil give GIVSKUD ZOOs gæster en vildt god oplevelse i forbindelse med deres besøg. Det betyder, at du har mod på at komme i kontakt med andre mennesker – især børn. Du er en god sælger. Du kan bevare roen og smilet på læben - selv i travle situationer. Derudover har du blik for finish, orden og kvalitet.

Ansættelseskrav:
 • Du elsker at give andre en god service, og du vil gå langt for at yde den.
 • Du taler dansk, engelsk og gerne andet fremmedsprog.
 • Du har mod på at arbejde i en organisation med en flad struktur, en omskiftelig hverdag, hvor vi hjælper hinanden, på tværs af områder og afdelinger.
 • Erfaring fra lignende job er en fordel.
 • Førstehjælpskursus. Hvis du ikke har et i forvejen, tilbyder GIVSKUD ZOO et gratis kursus.
 • Du er fleksibel – både i forhold til arbejdstider og arbejdsopgaver.
I GIVSKUD ZOO arbejder vi ofte, når andre har fri. Vi forventer derfor, at du har mod på at arbejde på helligdage, i nogle weekender og ferier.

Aldersgrænse:
18 år.

Timeantal og arbejdstider:
I GIVSKUD ZOO arbejder vi, når andre har fri. Du skal derfor forvente arbejdstider på helligdage, i nogle weekender og i ferieperioder. Vi er fleksible med vagtplanlægning og skal både bruge personale som kan arbejde hverdage, men også folk, som kan arbejde i weekenderne. Så går du på gymnasiet eller en videregående uddannelse, kan du sagtens søge jobbet, og der vil være mulighed for, at din vagtplan tager hensyn til det.
Vi kan desværre ikke garantere fuld tid, men der vil være perioder, hvor der er en god mulighed for at få fuld tid. Vi har et elektronisk vagtplanssystem, hvor du altid kan byde ind på ledige vagter.

Inden du ansøger, skal du læse afsnittene "En del af flokken", "Hvad vi tilbyder dig", "Hvad vi forventer af dig", "At være ansat i GIVSKUD ZOO", "Forberedelse til din ansøgning" og eventuelt også "Ofte stillede spørgsmål".

Derefter er du klar til at ansøge.

Fristen for ansøgning er d. 30. juni 2024.

Samtaler afholdes løbende.
Tiltrædelse efter aftale.

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Vejle Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Tidsbegrænset ansættelse: deltid (8-25 timer ugentligt)

-Arbejdsgiver:

GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA, Løveparkvej 3, 7323 Give

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 30-06-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6058385

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet