Opdag spændende aktiviteter for unge i Give den kommende uge

dato

Give byder på en uge fyldt med sjove og aktive oplevelser for de unge. Uanset om du er til badminton, eSport eller aqua fitness, er der noget for enhver smag.

I denne uge kan unge i Give deltage i en række spændende aktiviteter, lige fra badmintonspillere i Søndermarkshallen til eSports entusiaster i Farre, og endda aqua fitness i Thyregod Fritidscenter og Badeland.

Ungdomssamling i Søndermarkshallen

Mandag eftermiddag kan unge melde sig til ungdomstræningen i Søndermarkshallen. Her kan deltagerne socialisere og motionere sammen med andre unge. Husk at medbringe en drikkedunk, indendørssko og tøj, du kan bevæge dig i.

Tidspunkt: Mandag 14. oktober 2024, kl. 16:15
Sted: Søndermarkshallen, Søndermarken 1, 7323 Give
Entré: Fri entré
Tilmelding: Tilmeld gratis prøvetræning

Gaming og hygge i Farre Idræt og Kultur

Tirsdag eftermiddag inviterer Team Gallus unge gamere til at deltage i deres eSport hold. Deltagerne kan nyde en kombination af gaming, brain-breaks og små lege. Holdet tilmeldes også eSportligaens turneringer i CS og Fortnite.

Tidspunkt: Tirsdag 15. oktober 2024, kl. 16:45
Sted: Farre Idræt og Kultur, Bækvej 7, Farre, 7323 Give
Entré: Fri entré
Tilmelding: Tilmeld gratis prøvetræning

Aqua Fitness i Thyregod Fritidscenter og Badeland

Onsdag aften byder på en forfriskende træning med aqua fitness i Thyregod Svømmehal. Det er en skånsom men effektiv træning der udnytter vandets opdrift og modstand. Husk at medbringe badetøj, håndklæde og evt. rene strømper til cykeltræning.

Tidspunkt: Onsdag 16. oktober 2024, kl. 20:30
Sted: Thyregod Fritidscenter og Badeland, Søndergade 27E, 7323 Give
Entré: Fri entré
Tilmelding: Tilmeld gratis prøvetræning



Opret din begivenhed her for at få dine arrangementer vist.

Vi tager forbehold for, at oplysningerne om begivenhederne kan have ændret sig siden, vi skrev artiklen. Tjek begivenheden inden du tager afsted.
Kilde: Kultunaut