Oplev eSport-træning og dyk ned i Israel/Palæstina-konflikt i Give

dato

Den kommende uge byder på spændende aktiviteter i Give, fra lærerige foredrag til en aktiv omgang Aqua Fitness. Uanset om du er til sport, historie eller slægtsforskning, er der noget for dig.

De kommende dage i Give står i begivenhedernes tegn med både fysisk aktivitet og tankevækkende indsigter inden for vidtfavnende emner som slægtsforskning og kompleks politisk analyser.

Ungdomstræning i Badminton

Børn og unge er velkomne til at deltage i Give Badmintonklubs ungdomstræning. Mød op i Søndermarkshallen og hyg dig med vennerne i en time med badminton. Husk at medbringe indendørssko, drikkedunk og tøj du kan bevæge dig i.

Tidspunkt: Mandag 21. oktober 2024 kl. 17:45
Sted: Søndermarkshallen, Søndermarken 1, 7323 Give
Entré: Fri entré

eSport og gaming for unge

Team Gallus tilbyder en blanding af gaming og hygge i Farre Idræt og Kultur. Her vil deltagerne kunne opleve strategiske spil såsom CS og Fortnite, krydret med brain-breaks og små lege. Holdet deltager også i eSportligaens turneringer i weekenden.

Tidspunkt: Tirsdag 22. oktober 2024 kl. 16:45
Sted: Farre Idræt og Kultur, Bækvej 7, Farre, 7323 Give
Entré: Fri entré

Ekspertforedrag om Israel/Palæstina

Besøg Museum Give for et dybdegående foredrag om Israel/Palæstina problematikken med Deniz Serinci. Hør fra en af de mest anerkendte eksperter inden for området og få en dybere forståelse af de historiske, politiske og religiøse aspekter af konflikten.

Tidspunkt: Tirsdag 22. oktober 2024 kl. 19:00
Sted: Museum Give og Folkeuniversitetet, Donneruplundvej 2, 7323 Give
Entré: 100 kr/person inkl. kaffe

Foredrag: Teleskopets historie og nutid

Oplev et spændende foredrag om udviklingen af astronomiske teleskoper med videnskabshistorikeren Hans Buhl og astrofysikeren Hans Kjeldsen. Foredraget giver et indblik i, hvordan teleskopet har ændret vores forståelse af universet.

Tidspunkt: Tirsdag 22. oktober 2024 kl. 19:00
Sted: Kirkehuset i Thyregod, Borgergade 4, 7323 Give
Entré: Fri entré

Aqua Fitness i Thyregod Fritidscenter

Deltag i en forfriskende omgang Aqua Fitness hos Thyregod Svømmeklub. Træningen i vand er både skånsom og effektiv med udstyr som løbebånd og spinningcykler. Husk at medbringe badetøj og håndklæde.

Tidspunkt: Onsdag 23. oktober 2024 kl. 20:30
Sted: Thyregod Fritidscenter og Badeland, Søndergade 27E, 7323 Give
Entré: Fri entré

Gode råd til slægtsforskning

Er du interesseret i slægtsforskning? Kom til Give Bibliotek for at få tips og tricks til at dykke ned i din slægts fortid. Den erfarne slægtsforsker Susanne er klar til at dele ud af sin viden.

Tidspunkt: Torsdag 24. oktober 2024 kl. 14:30
Sted: Give Bibliotek, Rådhusbakken 9, 7323 Give
Entré: Ikke oplyst



Opret din begivenhed her for at få dine arrangementer vist.

Vi tager forbehold for, at oplysningerne om begivenhederne kan have ændret sig siden, vi skrev artiklen. Tjek begivenheden inden du tager afsted.
Kilde: Kultunaut